Flytting

Flytting kan være en stor og stressende oppgave, men det trenger ikke å være slik. Med vår hjelp kan du forvente en problemfri flytteprosess.
Motta tilbud

Fullservice flyttebyrå

Vi er et fullservice flyttebyrå, noe som betyr at vi kan håndtere alle aspekter av flytteprosessen, fra pakking og lasting til transport og lossing.

PRIVAT

Trenger du hjelp med flyttingen til eller fra ditt nye hjem? Enten du har fått deg ny bolig i byen, skal flytte fra by til by, eller til et helt nytt område, sørger vårt team for at flyttingen skjer med minimalt stress for deg og din familie.

BEDRIFT

Vi har både erfaringen og kompetansen som kreves for å garantere en smidig og problemfri flytteprosess. Vi er klar over hvor viktig tid er for bedrifter, og vi sikrer derfor at flytteprosessen blir trygg og effektiv.

Enkel og pålitelig flytting


Hvis du er på utkikk etter en pålitelig, effektiv og høykvalitets flyttetjeneste, er Renora AS her for å assistere deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale eller for å be om et tilbud.

1

Erfaring og ekspertise

Med over fem års erfaring i flyttebransjen har vi kunnskapen og ferdighetene til å håndtere din flytteprosess effektivt og profesjonelt. 

2

Fornøydhetsgaranti

Vi er så sikre på kvaliteten på vår flyttetjeneste at vi tilbyr en tilfredshetsgaranti. Hvis du ikke er fornøyd med måten vi håndterte flyttingen på, vil vi gjøre det nødvendige for å rette opp i situasjonen uten ekstra kostnad.

3

Frofesjonell service

Vårt team av erfarne flyttespesialister er dedikert til å tilby deg en problemfri og effektiv flytteopplevelse. Vi ankommer til avtalt tid og sikrer at oppdraget fullføres raskt og effektivt.

4

Miljøvennlig

Vi benytter miljøvennlige metoder og materialer under hele flytteprosessen for å minimere vår påvirkning på miljøet.

5

Konkurransedyktige priser

Vi tilbyr våre flyttetjenester til konkurransedyktige priser, og gir deg god verdi for pengene.

Ta kontakt med oss!

Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
3
4
5
6
7
Er flyttedatoen fleksibel?
Kan flyttingen utføres på andre datoer enn ønsket flyttedato?
Ønsker du at flyttebyrået pakker gjenstandene?
Må gjenstandene lagres mellom ut- og innflytting?
Renora AS utfører profesjonelle rengjørings- og flyttetjenester innen i Oslo, Akershus, Buskerud, og Østfold.

Åpningstider

Mandag - Fredag
08:00 - 18:00
Lørdag - Søndag
09:00 - 16:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram