Om oss

Opplev renhet og komfort med Renora AS 
– Din pålitelige rengjøringspartner!
Motta tilbud

kvalitet

Kvalitet er fundamentet for vår virksomhet, og vi legger vekt på å skape et rent og innbydende miljø ved å benytte moderne utstyr og effektive rengjøringsmaterialer.

kundetilfredshet

Vi vet at våre tjenester spiller en kritisk rolle i våre kunders hverdagsliv og virksomheter, så vi strekker oss dermed langt for å møte deres behov og forventninger.

Profesjonalitet

Vårt team består av erfarne fagfolk som ikke bare er dyktige i sitt håndverk, men som også bringer et nivå av omhu og oppmerksomhet til detaljer som skiller oss fra konkurrentene.

Hvem vi er

Renora AS er en veletablert aktør med over fem års erfaring innen omfattende rengjøringstjenester i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.

ERFARING

Hos Renora AS er vi mer enn bare et rengjøringsselskap; vi er din trofaste partner dedikert til å skape et rent og trygt miljø for deg og dine. Med vår femårige ekspertise i Oslo, Viken, og Østfold, står vi stolt som din foretrukne leverandør av toppkvalitets rengjøringstjenester.

EKSPERTISE

Vårt team av lidenskapelige, kvalifiserte, og erfarne fagfolk bruker det siste innen moderne utstyr og effektive rengjøringsprodukter for å sikre at ditt rom ikke bare ser rent ut, men også føles hygienisk. Og fordi din tilfredshet er vår prioritet, tilbyr vi en fornøyd-garanti: Er du ikke helt fornøyd, kommer vi tilbake og gjør jobben om igjen, helt uten ekstra kostnader.
Vi anerkjenner unikheten i hvert enkelt hjem og kontor og tilpasser våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov. Uansett om du ser etter en enkeltstående rengjøring eller ønsker regelmessig vedlikehold, er du i trygge hender hos oss. La oss hjelpe deg med å oppnå det rent og hygienisk miljøet du fortjener.

En godkjent renholdsbedrift

Stolt offentlig godkjent og MVA-registrert, Renora AS står for kvalitet og sikkerhet i rengjøringstjenester. Vår status gir deg fred i sinnet, vitende om at vi alltid følger gjeldende lover og forskrifter. Velg oss for pålitelig og ansvarsfull rengjøring.

Ta kontakt med oss!

Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Velg tjeneste
Renora AS utfører profesjonelle rengjørings- og flyttetjenester innen i Oslo, Akershus, Buskerud, og Østfold.

Åpningstider

Mandag - Fredag
08:00 - 18:00
Lørdag - Søndag
09:00 - 16:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram