Våre tjenester

Renora AS har over fem års erfaring med bredt spekter av rengjøringstjenester i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold, og tilbyr tjenester til både private hjem, bedrifter og borettslag.
Motta tilbud

Dette er tjenestene vi leverer

Hos Renora er vi mer enn bare et rengjøringsselskap; vi er din trofaste partner dedikert til å skape et rent og trygt miljø for deg og dine omgivelser.

Flyttevask

Vi tar hånd om den krevende oppgaven med flyttevasken, slik at du kan fokusere på de andre aspektene ved flyttingen.
LES MER

Fast renhold

Oppretthold et rent og hygienisk miljø på hjemme eller på arbeidsplassen din, med regelmessig rengjøring tilpasset dine behov.

LES MER

Flytting

Vi er et fullservice flyttebyrå, noe som betyr at vi kan håndtere alle aspekter av flytteprosessen, fra pakking og lasting til transport og lossing.
LES MER

Storrengjøring

Vi gir ditt hjem eller arbeidssted en grundig rengjøring fra topp til tå. Perfekt for en årlig vårrengjøring eller andre spesielle anledninger.
LES MER

Dødsbovask

Dødsbovask er en viktig del av prosessen med å klargjøre eiendommen for salg eller overdragelse, og vi sørger for at alt utføres med respekt og omsorg.

Byggrengjøring

Byggrengjøring er en nødvendig del av ferdigstillelsen, og vi sørger for at alt er rent og klart for den endelige overleveringen.

Visningsvask

Vi tar ansvar for den viktige oppgaven med visningsvask, slik at du kan konsentrere deg om å forberede deg til boligsalget.

Annet vask

Vår tjeneste for "annet vask" er grundig og tilpasset. Vårt fokus er på de detaljene som ikke dekkes av daglig renhold, utført av våre erfarne og profesjonelle renholdere.

Klar for en renere hverdag?

Hvis du ønsker mer informasjon, eller ønsker å avtale en tjeneste, er vi bare en telefonsamtale unna.
Kontaktskjema
Renora AS utfører profesjonelle rengjørings- og flyttetjenester innen i Oslo, Akershus, Buskerud, og Østfold.

Åpningstider

Mandag - Fredag
08:00 - 18:00
Lørdag - Søndag
09:00 - 16:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram